sobota 15. října 2016

Výměna manželek, kurva!

Jáj, lidi, zažila su veliké dobrodružství, poslůchajte!

Normoš za mnó jednó takhle připrckal Starý a Mamo, prosímtě, já Ti chcu cosik řect.

A já Tož povidaj, ty impotente zakrnělý.

A starý Mamo, víš, poslední dobu, no dobře, asik tak třiceť let, to u nás doma ve všech ohledech jakosik skřípě, a já myslím, že by to chtělo nějako napraviť. Nějako to urovnať.

A já Jdi k věci, nebo tě zrasím nohó od stola, kurva!

A starý Mamo, prostě su nás přihlásil do výměny manželek!

A já sa rozesmála svinsky a Jáj, tož to bodete mnět zasik s darmožrůtem ostudu před celým národem, viď?

A starý Mamo, to je jako šecko, co na to řikneš?

A já Jo.






Za nějaků dobu, asik za tři dny nebo půl roku, přesně už nevim, já mám debilní vnímání teho času, přijel obrovský trabant lesklý jako žalud u ztopořeného negerského kokota. Zevnitř sa vysral jakýsi cajzl s mikrofónem a chuj s kameró a Dobrý den, paní Miluno, vítajte ve Výměně manželek, jste připravená vyraziť za svojí novó rodinó?

A já Jasné, cajzle.

A cajzl Tak si jděte, paní Miluno, sbaliť šecky potřebné saky paky a pojedeme!

Já vytáhla z holiny nožisko od stola, dala ho cajzlovi k čuchometru a Degene, totok je šecko, co potřám. Tož jedeme, ať už su odtud v piči, kurva.

Tož mě naložili do trabanta a jelo sa. Na cestu si moc nepametám, bo su zrovna bola svinsky nametené, takže su šla z fleku do hajan. Probudilo mě až nadávání kameramanského chuja, křičel cosik o tom, že su sa mu vycrkala do sedaček. Neřešila su to, vysrala za z auta a čučím a přede mnó cajzlovský barák jak sviňa.

Tak totok je vaše nové obydlí, paní Miluno, řekl cajzl s mikrofónem. Čopla su tedyk popelnicu, prohodila ju dovnitř oknem a vlezla do teho mrdníku. Jáj! Tama to bylo nezabydlené! Šecko jako kdyby to zrovna spadlo ve fabrice z výrobní linky, kurva, čisté jak čerstvě narozený Ježišek. Navíc to tama divně smrdělo po nějaké šlapkovské voňavce nebo co, to sa mi nelíbilo.

Prošla su celé cajzlovské baráčisko a celkem gut, nejlepší bola obyvačka s gaučem a obrovskó placató televizí. V poslední místnosti su pak našla papírek, asik deseť minut ho četla a nakonec su z něj vyčetla větu Tadyk budeš, nová maminko, spinkať ty!

Leda guvno, řikla su si. To bych bola pěkná piča, kdybych sa nenakvartýrovala do tej obyvačky, kurva! Normoš su tama naburácala, rozkydla sa na gauč a jako gut, no ne?

Pak tama přišla moja nová família. Hubený bezfousý debilek v šusťákovce nebo co a asik tak desetiletý ogárek s patnáctiletó cácorkó, co už by bola dobrá na pasení u nás na hlavním tahu na Brno, kurva. Šici sa držely za čuchometry a boly vytřeštěné jak sviňa a ten fotřík hned Pane produkční, totok jsme si nedomluvili! To je katastrofa! Já su čekal šecko, Romku, homosexululána nebo něco takového, ale totok ne! Odstupuji ze sůtěže!



A nějaký ten produkční, anik nevim, kde sa tama vzal, hnetkaj Pane Martine, jednó jste s námi podepsal smlůvu, tak sa nedá nic dělat! To už bysme kvůli vám mněli obrovské ušlé zisky, mosel byste to šecko zaplatit a garantuji vám, že by to boly milióny!

Já to celé enem tak spokojeně sledovala rozvalená na gauču a jako gut, no ne? Debilek sa nakonec uklidnil a jakože tedyk jo A děti, nedá sa nic dělat, přivítáme našu novů maminku. A došli ke mně a Ahoj, naše nová Maminko, já su táta Martin a totok je Vašík a totok Natálka.

A já Jojo, tě pic, ale teď mi sem místo těchto kydů doneste cosik k žrádlu, kurva. Mám hlad, že bych zožrala uzeného jetnamčíka.

A debílek Miluno, no to si snad děláš legracu, máme tu přecik nějaká pravidla a ta sa mosí dodržovať! O jídlo sa staráš ty.

A já Vytáhla z holiny nohu od stola, lehce chuja trepla po kefě a Chuji tatok noha, to sů jediná pravidla, co tadyk dneskaj budó platit, jasné? A chuj hnetkaj přepnul do švýcarského módu, kurva, a začal pěkně poslůchat...

Za chvilu už všichni tři debilové pekli řízky v kuchyni a nosili mi to do obývačky a já žrala krásně a mlaskala jako dromedár a pak ta jedna svině malá Maminka říkala, že sa tadyk na tem gauči nesmí nic papat.

A já Proč jako, ty malý omyle přírody?

A Pizda Aby se to tadyk neušpinilo.

A já Aha, kurva! A jak su to řikla, tož su skrz díru v teplákám vypustila do gauča svoju scánkovů cisternu, kurva.

Tož první den sa už teho moc nedělo. Enem su sa válela, žrala, čučila na tu krásnů placatů televizu a občas šla položit kabel nebo hodit cara do porculánu. Kolem teho bolo trochu sraní, kurva, bo tama v kůpelce mněli několik svinsky podobných chujovin, víte, porculánových sracích nádob. Vysrala su sa poprvé a bolo to špatné, sprchový kůt, kurva. Můj nový manža ječel svinsky a rval si vlasy, co su to udělala. Pak su srala podruhé a zasik špatné, trefila su bidet. Do třetice su si řikala bode to gut, Milu, vynde to, kurva, ale zasik ne. Umyvadlo. Tož to už su sa naščůřila, šla před barák, vykopala tam uprostřed trávníku loch a že bodu srat jako normální slušný člověk venku a ne jako dobytek pod střechó vlastního baráčiska!



Druhý den ke mně všichni tři chujové přišli s taškó jakýchsi pičovinek a Naše nová hodná náhradní maminko, všimli jsme si, že sis asik doma zapomněla všechnu kosmetiku, zubní kartáček, mýdlo, dezodorant a náhradní oblečení, tož jsme si tadyk dovolili malý dáreček.

A Já Jo, diky, hoďte to támhle na stůl, já se na to třeba někdy kóknu.

Ale oni tama fort jakože svinsky důležitě stáli a Maminko, my si myslíme, že bys ten dáreček měla jít hned vyzkůšat do kůpelky, která už je, mimochodem, po tvých včerejších omylech, opět krásně čistá. Ty degeni stáli přímo před televizí a já neviděla na reklamy, kurva, tož su sa nasrala, vytáhla nohu od stola a masivně je zrušila!

Jáj! Kdybyste viděli, jak kameraman a ti ostatní televizní chuje kůkali, jak boli spokojení a režizér fort Chlapi, totok bode nejlepči díl, jaký jsme kdy natočili!

Další dny boly podobné jako ty první. Prostě gaučing, žraní, bedna a odpočinek, bolo to sprgy mrgy flákárna. Za nějaků dobu su ale dostala chuťku na mrdačku. Zavolala su tedyk svého nového manžu, co už mněl tó dobó úplně šedivé páčo, kruhy pod očima a zhubl asik deseť kilo. Manža připrckal a náhradní maminko, copak si přeješ?

A já Gatě dolů, lofas ven a jdeme mrdať, neskaj su nadrbaná jak medvědice na jaře.

A Chuj zbledl a Ježišmaria, hodná náhradní maminko, to nende! To po mně nechtěj!

A já Ty sa bojíš nevěry? Neboj sa, dáme kanální seks, to sa u nás v Horce nad Moravó jako nevěra nepočítá!

Ale degen fort nic, enem stál a čučal, což su ho čopla, rozervala mu hózny a vytáhla ven jeho mrdací špagetu. Jáj, lidi! Něco tak malého su eště nidy neviděla! Dosralo mě to masivně.



Jak ses s tímtok minišulinem vobec rozmnožil? Zabékala su. To by bylo lepči ucvaknót nuštičkama na manikůru, kurva, a našit ti tama holčiči pindu!

Nemělo ztrácet s ním ten čas. Čopla su telefon a zavolala dvěma kamarádům černokulkám, kurva, víte, jsou to takové pražské pornohvězdy a Imro, Fero, jáj! To su já Miluna! Su zrovna v práglu nakvartýrovaná u takových degenerátů a mrdala bych jak divá Bára!

A chujové Jáj, more, Miluno, daj adresu a za chvilu tama jsme!

Tož a nekecali. Za chvilu tu boli a vobímačka, líbačka a zapadli jsme do cajzlovské ložnice a rozjely takovů sodomiu, že byste takovů ani v zoo neviděli! Chvilu sme se enem tak romanticko jebaly, pak su mojim hodným cignám fistovala sicny, následně sme dali sendvič kvalitní a nakonec mi oba dva pojebaly srací kráter půlmetrovým sádrovým trpaslíkem přineseným ze zahrady.

Zmrdi z televize z teho boli v rauši a Toč to, Toč to, to je matroš, chápete to chlapi?

Cajzli rodinní na to ovšem čučeli jako na zjéveni, kurva, a degen Náhradní maminko, proboha, proboha, naša ložnica, naša prostěradla, polštáře...

A já To si eště neviděl, viť? Nechceš taky pojebat prcoch tadyk sádrovým Jirkó Krytinářem? A chuj nechcel, tož su ho alespoň poslala udělat do kuchyně nějaké chlebičky a jednohubky na občerstvení.

Když bolo dojebáno, dala su cigánům tu tašku s dárkami původně pro mě, vykopala je z baráku a už su si enem tak s lahváčem v pazóře užívala pohodu večera.

Tož a v takovém duchu sa neslo celých těch deset krásných dnů. Bola to zkrátka takové dovolená, kdy su si odpočinula od famílie a jako gut, no ne?

Přišel poslední den, tak su čekala, že bude lóčení a emoce jakésik, ale bolo guvno, degeni sa zabednili nahuře na půdě, abych je nemohla odlachnit a ocicmať na rozlůčenů. Ale nebojte sa, smutná su nebola. Prošla su naposledy celé náhradní baráčisko a zkonfiskovala si na památku pár věcí. Jedno kožené křeslo, žehličku, tu fest gut placatů televizní bednu, jeden takový menší křišťálový lustr a jako gut, no ne?

Pak mě naložili a kamsik odvezli a bolo takovéto mezi čtyřmi očami. Posadili mě vedle starého a starý bol našampónovaný jako jakýsik buzik a měl úplně nové montérky! Dala su mu jazykového hudlana a Stýskalo sa ti svinky, viď, papriko.

A starý smutně, Ano, Milu, moc sa mi stýskalo. Jsem rád, že jsme opět spolu. A rozbulal sa.

Proti nám seděl můj náhradní manža a jeho svině, tu su teď viděla úplně poprvé, kurva.

Tož a pak to začalo. Cajzlovská svině Ahoj, Miluno, končně sa vidíme tváří v tvář. Chci ti říct, že máš krásnů rodinu, hodného syna, muža a babičku, ale to jak ty sa k nim chováš, to prostě není možné! Já už su viděla šecko možné, ale aby mněl doma někdo pod postelí guvna, plíseň na matracách, aby jeho vlastni ditě bydlalo v mistnosti dvakrát dva metry, aby jeho tchyňa měla na pozadí krápníky z výkalů, to su tedyk nezažila nikdy! Všude špina, v kuchyni slepice, nikdo na sebe neměl nic čistého, no fuj! Styď se. A nemysli si, že to šecko nechám enem tak! Už su na tebe podala udáni na sociálce! Jo a tvůj muž mi slíbil, že sa s tebó rozejde.

A já No jo, to on fort cosik slibuje, ale je to sračka, víš? Nedodrží nic. A strčila su starému pazóru do hózen, zmačkla mu nektarinky, starý zabékal bolestí a rychlo pokýval kefó, že sůhlasí. Pak su si mohutně usrala a povidala dál. Ty tadyk na mě jeduješ svinsky, ale kdybys to viděla u sebe doma jako. Takový bordel, co su ti tama zprasečila, to si nedovedeš představiť. Máš nacrkáno v gauču, posranů celů kupelku, rozjebanů ložnicu a takik ti někam zmizela televizní placatá bedna, kurva.

A můj teď už bývalý náhradní manža sa rozbulal jako můj starý a Promiň, Vlasto, nemohl su nic dělat. Náš krásný domov je na hadry, naše děti mají trauma a už nidy nebudó normálni!

A já Tož šecko přeci jenom dobře dopadlo. De sa dom!

Od produkčního su následně vyfasovala padesát litrů, kurva, odvezli nás domů a jako gut, no ne?

Pokud vás zajímá, co ten náš díl výměny manželek, kurva, kdy to jako bode v bedně, tož to nevím, ale doneslo sa mi cosik o tem, že to možná pujde rovnó do pornokin jako celovečerák. Jinak ti dvaja debilové sa prý rozešli a že jim aji zabavily haranty nebo co, tož ale to sa nedá nic prcať, to je normoš, každý holt nemůže mít tak kvalitní rodinu jako mám já!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!